Badrumsrenovering Malmö

En badrumsrenovering kan vara ett stort och tidskrävande projekt, och det är viktigt att ha en noggrann planering och välja kompetenta hantverkare för att säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt.

Renovera badrum i Malmö - investera i hem och välbefinnande!

Att renovera badrummet är en investering i både ditt hem och ditt välbefinnande.

Ett välplanerat och välutfört badrumsrenoveringsprojekt kan ha många fördelar, både estetiskt och funktionellt. Kontakta oss, vi erbjuder den absoluta bästa badrumsrenovering Malmö har att erbjuda.

Funderar du på att renovera badrummet?

Funderar du på att renovera badrum? En badrumsrenovering är ett omfattande projekt. Därför är det viktigt med noggrann planering och kompetenta hantverkare.

Malmö VVS ser till att badrumsrenoveringen blir en enkel och smidig upplevelse genom att erbjuda helhetslösningar. Det betyder att vi tar hand om allt från VVS-installationer och kakelsättning till montering av badrumsinredning och belysning.

Dessutom ser vi till att du har ett fungerande wc under tiden som arbetet pågår. Allt du behöver göra är att berätta hur du vill ha det så sköter vi resten!

Som auktoriserade VVS-installatörer och medlemmar i Säker Vatten är vi stolta över att erbjuda våra kunder en helhetslösning när det gäller badrumsrenoveringar.

varfor renovera badrum 1024x683 1

Varför bör man renovera ett badrum?

För det första, att renovera badrum i Malmö, kan bidra till att öka det totala värdet på ditt hem. Ett modernt och funktionellt badrum är något som många köpare i Malmö letar efter när de letar efter en ny bostad.

Genom att renovera badrummet kan du öka värdet på ditt hem och göra det mer attraktivt för potentiella köpare.

För det andra kan en renoveringen även förbättra funktionaliteten i ditt badrum. Genom att uppgradera VVS-systemet och installera moderna apparater och tillbehör kan du få ett badrum som är enklare att använda och mer energieffektivt. Du kan också installera förvaringslösningar och smarta funktioner som gör det enklare att hålla ditt badrum rent och organiserat.

För det tredje kan en badrumsrenovering förbättra ditt välbefinnande. Ett modernt och stilrent badrum kan göra att du känner dig mer avslappnad och nöjd i ditt hem. Du kan skapa en spa-liknande miljö genom att installera en rymlig dusch, ett bubbelpool eller en bastu. Du kan också installera smarta belysningslösningar som ger ett mjukt och behagligt ljus, vilket kan hjälpa dig att varva ner efter en lång dag.

Helhetslösningar för badrummet

Vår helhetslösning innebär att vi tar hand om allt från VVS-installationer och kakelsättning till montering av badrumsinredning och belysning. Dessutom ser vi till att du har tillgång till ett fungerande wc under hela renoveringsprocessen. På så sätt kan du vara säker på att arbetet utförs på ett smidigt och effektivt sätt, utan onödiga avbrott.

Varje kund och badrumsrenovering är unik

Vi vet att varje kund har unika behov och önskemål när det gäller badrumsrenoveringar, och vi är engagerade i att skapa ett badrum som passar just dina behov och önskemål. Vi samarbetar med dig för att förstå dina önskemål och behov, och vi är alltid redo att ge tips, råd och rekommendationer för att hjälpa dig att fatta de bästa besluten för ditt projekt för renoveringen av ditt badrum.

renovera steg 1024x678 1

Renovera badrum - steg för steg

Inför er badrumsrenovering bokar vi in ett personligt möte då någon av 66åra badrumsspecialister kommer på hembesök hos dig. Vi tar då alla mått i badrummet och diskuterar dina behov och önskemål kring badrummet. Sedan tar vi fram ett kostnadsförslag och presenterar den bästa lösningen för ditt badrum, baserat på dina preferenser och din budget. Det är av stor vikt för oss på Malmö VVS att du som känna dig trygg.

När det gäller val av inredning och kakel vid badrumsrenovering i Malmö får du genom våra leverantörer tillgång till ett stort urval av kvalitetssäkrade produkter till kraftigt rabatterade priser. Räkna med att tidsåtgången för ett standardbadrum är ca 14 arbetsdagar från det att arbetet påbörjats.

Vi är en auktoriserad VVS-firma i Malmö

Malmö VVS är en auktoriserad VVS-firma och är stolta medlemmar av Säker Vatten, en branschorganisation som främjar säker vatteninstallation. Vi har gedigen erfarenhet av att utföra badrumsarbeten och vi följer branschreglerna för Säker Vatteninstallation till punkt och pricka för att säkerställa att ditt badrum är både vackert och säkert. Vi är måna om att du ska känna dig trygg när vi renovering av badrum.

Vi är också stolta över att vara behöriga enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV), som är ett högt ansedd regelsystem som ställer höga krav på entreprenören. Detta innebär att när du anlitar oss för din renovering kan du vara säker på att ditt badrum kommer att byggas enligt de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.

Kvalificerade badrumsrenoveringar

Efter utförd renovering av ditt badrum överlämnar vi ett kvalitetsdokument som bevisar att ditt badrum är byggt enligt branschreglerna. Detta dokument kan vara en trygghet och viktig värdehandling inför en eventuell framtida försäljning av din bostad.

helhetslosning badrum 1024x683 1

Malmö VVS erbjuder gratis konsultation

Vi på Malmö VVS erbjuder även gratis konsultation för att hjälpa dig med utformningen och materialvalen till ditt badrum. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig med en renovering av ditt badrum och skapa det projekt du alltid har drömt om.

Om du är intresserad av offert för att boka en badrumsrenovering i Malmö eller har några frågor om våra tjänster och vårt arbete, är du välkommen att kontakta oss på info@mvvs.se.

Vi finns även här och hjälper dig med ROT-avdraget samt att hantera dokument med mera till Skatteverket om du behöver det. Vi finns här och hjälper dig så att du kan få det stöd du behöver för att genomföra renoveringen på ett smidigt och enkelt sätt, med material och kunskap för att du ska vara trygg hela vägen

Kontakta oss för badrumsrenovering i Malmö redan idag!

Vi på Malmö VVS ser fram emot att höra om dina drömmar och önskemål för ditt badrum i Malmö. Så om du funderar på att renovera ditt badrum, kontakta oss på Malmö VVS idag för att boka en gratis konsultation och få ett prisförslag på din badrumsrenovering i Malmö. Vi är redo att hjälpa dig att skapa det badrum du alltid har drömt om!

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi mer än gärna till med att svara på eventuella frågor.