Badrumsrenovering Lund

Att byta till en ny energibesparande värmepump/växlare/panna är ett miljövänligt sätt att minska dina uppvärmningskostnader. 

Vi sköter din badrumsrenovering i Lund

Går du i tankar om att renovera badrummet? Vi erbjuder kompetenta hantverkare som hjälper dig att renovera badrum som förbättrar både funktionaliteten, säkerheten, komforten och utseendet. Kontakta oss idag så tar vi hand om arbetet hela vägen.

Vi renoverar alla typer av badrum

Vi är väl medvetna om att varje kund har olika önskemål och behov gällande sin renovering av badrum. För oss som företag är det viktigt att du får renoveringen enligt önskemål och hjälper därför till med alla typer av badrum. Om det så är en gästtoalett, familjebadrum, spabadrum eller ett handikappanpassat badrum så har vi lång erfarenhet och kompetenta hantverkare som gör jobbet.

badrumsrenovering lund

Det finns flera skäl till varför man bör renovera badrummet

Förbättra funktionaliteten

Om ditt badrum är äldre, har en dålig planlösning eller en design som inte fallet dig i smaken kan det vara svårt att använda som det ska. Genom att renovera badrummet kan du öka funktionaliteten och göra det mer användbart för dig.

Öka värdet på hemmet

Ett renoverat badrum kan öka värdet på ditt hem, vilket kan vara till nytta om du planerar att sälja det i framtiden. En uppdaterad och modern design kan också locka potentiella köpare.

Förbättra energieffektiviteten

Genom att byta ut gamla och ineffektiva badrumssystem, såsom duschar och toaletter, kan du minska din energiförbrukning och spara pengar.

Förbättra hygienen

Gamla badrum kan ofta vara svåra att hålla rena på grund av mögel och fukt. En renovering kan hjälpa till att eliminera dessa problem och förbättra hygienstandarden.

Förbättra estetiken

Ett uppdaterat badrum kan göra hela rummet mer attraktivt och behagligt att använda. Du kan välja en design som passar dina personliga preferenser och som ger en lugn och avkopplande atmosfär.

I slutändan kan en badrumsrenovering vara en viktig investering i ditt hem och i din livskvalitet.

En spegel i ett nytt badrum i Lund

Badrumsrenovering Lund –
Hur går det till?

Att renovera badrum är ett stort och omfattande projekt som kräver noggrann planering för att få ett bra resultat. Först och främst behöver du bestämma dig för vad du vill uppnå med renoveringen och få en bild av önskat resultat. Efter det är det viktigt att ta kontakt med kompetenta hantverkare som ser till att planeringen och arbetet blir utfört på rätt sätt. Vi har auktoriserade VVS-installatörer och är dessutom medlemmar i Säker Vatten vilket gör oss till det trygga valet för badrumsrenovering Lund.

När du bokar en kostnadsfri konsultation med oss så kommer en av våra 66 badrumsspecialister hem till dig. Vi diskuterar dina önskemål och kommer med våra råd inför en lyckad badrumsrenovering. Vi tar de mått som vi behöver och fixar därefter fram ett kostnadsförslag utefter det vi tillsammans har kommit fram till.

I och med att vi tar hand om arbetet från början till slut kan du räkna med en tidsåtgång på cirka 14 dagar efter påbörjad renovering. Undertiden behöver du inte oroa dig för att inte ha någon fungerande wc då vi tillgodoser det fram tills jobbet är slutfört.

Renovera badrum med oss på MVVS

Med oss som VVS-firma kan du vara säker på att vi utgår från dina önskemål och lägger stor vikt i att du ska vara nöjd från första mötet till slutresultat. Vi är väl medvetna om att renovera badrum är en stor investering och vill därför finnas där hela vägen och hjälpa till med vår expertis.

Vi är en auktoriserad VVS-firma som är medlem i branchorganisationen Säker Vatten. På så sätt kan du vara trygg med att du får en säker vatteninstallation utefter alla regler.

Utöver det är vi behöriga enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). Det innebär att du kan känna dig trygg med att ditt badrum kommer byggas enligt högsta standard och följa det regelsystem som sätts på oss som entreprenör.

Val av material

När du väljer material såsom kakel och klinker till din badrumsrenovering är det viktigt att tänka på att göra val både utifrån stil men också kvalitet. Självklart ska materialvalen passa dina behov och ge ett estetiskt intryck som passar dig och ditt hem. Att komma in i ett nyrenoverat badrum efter din egna stil kan ge ett lugn men även öka och förbättra välbefinnandet.

Bortsett från det estetiska uttrycket är kvaliteten av material likaså viktig. Tänk på att välja material som är hållbara och lätta att rengöra.

Hos oss har vi ett stort utbud av kvalitetssäkra produkter för badrumsrenovering i Lund. Vi hjälper alltid våra kunder på vägen till de bästa valen och med de bästa priserna från våra leverantörer.

Vad kostar en badrumsrenovering?

Kostnaden för en badrumsrenovering kan variera väldigt mycket utifrån olika faktorer. Är det ett stort eller litet badrum? Behöver du hjälp med både kakelsättning och VVS? Montering av badrumsinredning eller belysning? För oss är inga projekt för små eller för stora, vi erbjuder kundanpassade lösningar för dina specifika önskemål.

Välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation för din badrumsrenovering i Lund så skapar vi en offert och hjälper dig hela vägen.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss idag och dela med dig av dina badrumsvisioner. Skicka gärna in din förfrågan på info@mvvs.se om du ska renovera badrum så ser vi till att vi arbetar för att få dina drömmar som kund att gå i uppfyllelse. Vi ger alltid gratis konsultationer och hanterar med nöje ditt projekt och framtida investering av badrummet.

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi mer än gärna till med att svara på eventuella frågor.