Badrumsrenovering i Malmö & Lund

Funderar du på att renovera ditt badrum? En badrumsrenovering är ett omfattande projekt. Därför är det viktigt med noggrann planering och kompetenta hantverkare. Malmö VVS ser till att badrumsrenoveringen blir en enkel och smidig upplevelse genom att erbjuda helhetslösningar. Det betyder att vi tar hand om allt från VVS-installationer och kakelsättning till montering av badrumsinredning och belysning. Dessutom ser vi till att du har ett fungerande wc under tiden som arbetet pågår. Allt du behöver göra är att berätta hur du vill ha det så sköter vi resten!

Du kan känna dig trygg med Malmö VVS

Malmö VVS är auktoriserade och medlemmar i Säker Vatten. Vi utför badrumsarbetet i sin helhet enligt branschregler Säker Vatteninstallation. Vi är även behöriga enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV), ett regelsystem med höga krav på entreprenören. Efter utfört arbete överlämnar vi kvalitetsdokument på badrumsrenoveringen. Detta är ett bevis på att du har ett badrum som är byggt enligt branschreglerna och blir en värdehandling vid framtida försäljning av din bostad. Boka gärna en gratis konsultation, så hjälper vi till med utformningen och materialvalen i ditt badrum. Du kan kontakta oss här för prisförslag på din badrumsrenovering: info@mvvs.se ROT hjälper vi dig med och hanterar allt med Skatteverket.

Så här går det till

Vi bokar in ett personligt möte då någon av våra badrumsspecialister kommer hem till dig för att ta alla mått och diskutera dina behov och önskemål. Sedan tar vi fram ett kostnadsförslag och presenterar den bästa lösningen baserad på dina preferenser och budget. När det gäller val av inredning och kakel får du genom våra leverantörer tillgång till ett stort urval av kvalitetssäkrade produkter till kraftigt rabatterade priser. Räkna med att tidsåtgången för ett standardbadrum är ca 14 arbetsdagar från det att arbetet påbörjats.